sâmbătă, 22 septembrie 2012

30 de ilustratii satirice


 Politicul, saracia si lacomia in 30 de ilustratii satirice fara explicatii.Fiecare imagine vorbeste singura in functie de cata imaginatie ai!


joi, 20 septembrie 2012

BOB BYERLEY


Bob Byerley (n.1941), a petrecut copilăria în Kansas City, Missouri. El a fost doar un singur copil. Mama sa a fost profesor de pian și a început să predea lui Bob de la vârsta de cinci ani: Cand avea sase ani, el a efectuat primul său concert. De-a lungul copilăriei sale, el a continuat educația muzicală. El a arătat, de asemenea, un interes puternic în desen. Eforturile sale muzicale au fost încurajate cu entuziasm, interesele sale de desen, nu.
    După liceu, Bob a decis să intre la facultate, nu ca o muzică majoră, ci ca un student de pre-med. A urmat cursurile Universitatii din Missouri la Columbia si in anul de juniori a fost oblig să ia trei ore de credit de arte plastice pentru gradul său de pre med. El a semnat pentru o perioadă de trei ore "Introducere în Arta" clasă și când a intrat în clădirea de artă, a văzut picturile, și mirosea terebentină, el știa că era acasă. El a iubit arta și după un semestru,el a sunat pepărinții săi:"Mamă, tată, m-am hotărât să nu fiu doctor, am de gând să fiu artist! ".
    Bob a primit Diploma sa și gradul său de masterat în Arta de la Universitatea din Missouri, la Columbia. Dupa absolvirea a predat pictura si desenul de la Universitatea din Missouri și, de asemenea, la Western College din St Joseph, Missouri.
    La vârsta de treizeci de ani, Bob demisioneaza de la predare și a început să picteze cu normă întreagă. La sfârșitul anilor 1980, el a început să picteze copii ca centrul de interes în activitatea sa și, în special acest gen, el a găsit succesul. Bob este acum cunoscut pe plan internațional pentru portrete sale realiste ale copiilor care reflectă propria lui copilărie
    El și soția sa Alice, au patru copii și șapte nepoți. Alice este managerul lor de afaceri și un pictor foarte fin. Ei trăiesc acum în Summit-ul lui Lee, Missouri. Munca lui Bob este reprezentată în multe colecții fine și munca lui poate fi văzută în mii de galerii din întreaga lume.